Moffenhoerenexcuus

We zijn knettergek, we zijn volledig de weg kwijt in dit idiote land. Elk pathetisch groepje beroepsslachtoffers wil tegenwoordig excuses hebben. De achterachterkleinkinderen van slaven wilden eveneens excuses, en hebben dat ook gekregen, maar uiteraard was het hen vooral te doen om doekoe! Beroepsslachtoffers lijden namelijk significant minder wanneer ze gratis geld krijgen. Er is naar verluidt een causaal verband tussen de hoeveelheid ontvangen Wiedergutmachungsgeld en de reductie van lijden. Je lijdt net wat minder met een bescheiden kapitaal op de bank.

De eerstvolgende in de rij van pathetische geldhongerige excusesbehoeftigen is de stichting Werkgroep Herkenning. Dit fijne groepje collaborateursupporters verzoekt premier Rutte, en dus indirect de Nederlandse regering, om excuses voor de vermeende mishandeling van 'moffenmeiden' na de Tweede Wereldoorlog. Dit in navolging van de Noorse premier Erna Solberg die haar excuses aanbood voor vermeend soortgelijke mishandelingen in Noorwegen. Allereerst ging ik ervan uit dat met de term 'moffenmeid' een eufemisme is van de gangbare term 'moffenhoer'. Na het lezen van een artikel in de Volkskrant over een boek door contemporain 'historica' Monika Diederichs, lijkt er een onderscheid te worden gemaakt tussen de twee termen. Een 'moffenmeid' is in tegenstelling tot een 'moffenhoer' niet promiscue in haar seksuele gêstes. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij is 'moffenmeid' een neologisme en een wanhopige poging om maar extra afstand te creëren met de verschrikking, de schande en de afwijzing die terecht kleeft aan de term 'moffenhoer'. Wat mij betreft gaat het hier dan ook om een geval, lood om oud ijzer.

Na de bevrijding was het bijltjesdag! Een prachtige periode waarin Nederland de rekening ging vereffenen met het geteisem dat medeverantwoordelijk was voor de ellende van de Tweede Wereldoorlog of deze faciliteerde gemotiveerd door lafhartigheid of opportunisme. Brood-NSB'ers zijn hier een typisch voorbeeld van, ze verraadden niemand maar gaven onbedoeld wel steun aan een misdadige beweging; ergo, een daad van collaboratie. Met een Duitse soldaat liggen neuken, ongeacht de reden, ongeacht of dat die soldaat de enige was die z'n puddingbuks in je landverradende kruis mocht afvuren, blijft het evengoed landverraad. Zo'n goedkope slet wordt een moffenhoer genoemd, want ze naaide haar eigen natie en volk. Dergelijke moffenhoeren werden niet al te zachtzinnig kaalgeschoren en als zodanig gepresenteerd aan het volk dat net de ketenen van de bezetting van zich had afgeworpen. De bevolking was woedend, ziedend, razend. Terwijl honderdduizenden nauwelijks te vreten hadden tijdens de beztting. Hun families zijn kwijtgeraakt in de onvoorstelbare hel van concentratie- en vernietigingskampen. Lieten deze perverse HOEREN zich volgaarne volpompen door de onderdrukkende agressors. Het boeit me niet of zij dit deden uit naïeve gevoelens van liefde, lust, eigenbelang of zelfs angst.

Je eigen volk en vaderland verraden, verloochenen en vernederen is zoiets schaamtevols dat deze moffenhoeren zich gelukkig mogen prijzen dat ze niet direct standrechtelijk zijn geëxecuteerd! Wat mij betreft komt er in het geheel géén excuses vanuit de Nederlandse regering aan de moffenhoeren.

Copyright © 2018 Ron de Leeuw